'Wat een monster is Quinten Timber joh, hij maakt echt grote stappen'

'Wat een monster is Quinten Timber joh, hij maakt echt grote stappen'

8 oktober 2023 om 11:35

PEC Zwolle-routinier Bram van Polen maakt zijn borst nat voor de Eredivisie-ontmoeting met Feyenoord van zondag. De 37-jarige aanvoerder ziet dat Arne Slot zijn zaakjes goed op orde heeft bij de landskampioen.

"Feyenoord? Dat is wel een goede ploeg", grapt Van Polen in De Telegraaf. "Ik kan daar wel van genieten, als Nederlandse ploegen het Europees zo goed doen en met Feyenoord ook omdat ik Arne ken. Je gunt het hem dan ook." De verdediger maakte Slot aan het begin van zijn carrière zelfs nog als speler mee.

Van Polen is onder de indruk van Slot en de kwaliteit in de Feyenoord-selectie. "Je ziet de hand van de trainer en hoe jongens zich ontwikkelen bij Feyenoord. Ook zo’n Quinten Timber, joh. Wat een monster is dat af en toe. Vorig jaar had hij die potentie natuurlijk ook al, maar nu maakt hij echt grote stappen. Ik kan er wel van genieten als ik zie hoe zij het voor elkaar hebben en zich dan presenteren bij Atletico, toch wel echt een taai potje. Heel zelfverzekerd ook, omdat ze continu allemaal weten wat ze moeten doen. Daar vertrouwen ze op en kennen hun kwaliteiten. Wel mooi om te zien, hoor."

Transferklapper FEYENOORD & AJAX-aanwinsten in BEELD! Bekijk #DoneDeal nu: