Wedden op een goal van João Felix bij FC Barcelona

Barcelona-uitblinker als vis in het water bij 'droomclub': hoge odd voor één goal!

8 oktober 2023 om 16:00
Laatste update: 8 oktober 2023 om 16:14

ADVERTORIAL – Vanavond neemt FC Barcelona het in de competitie op tegen Granada. De Catalanen moeten een resultaat behalen gezien de zege van Real Madrid eerder dit weekend. Blik vooruit en speel mee met JACKS.NL! In deze previews speciaal aandacht voor João Felix.

Als een vis in het water bij zijn droomclub

Al voordat Felix zijn handtekening onder een huurcontract bij Barcelona zette, maakte hij zich al geliefd in Catalonië. De Portugees noemde Barça zijn ‘droomclub’ en dat zette bij Altético Madrid dan weer kwaad bloed. Toch hielp het ongetwijfeld mee bij het forceren van zijn transfer. Zo geschiedde.

Sinds zijn komst is Felix als een vis in het water bij de club en dat is te zien aan zijn spel, dat weer barst van de frivoliteit zoals we dat nog kennen uit zijn tijd bij Benfica. "Ik wist al dat het makkelijk zou zijn om in dit team mee te draaien, want ik heb alleen maar goede spelers om mij heen. Ik doe er nu alles aan om weer op topniveau te komen en iedereen binnen de club helpt mij daarbij. Ik zit in een fijne omgeving. Deze stap is goed voor mij geweest. Ik ben gelukkig hier en ik hoop Barça nog vaak te kunnen helpen", aldus Felix in een interview met Movistar afgelopen week.

De statistieken

Sinds zijn komst heeft Felix in elke wedstrijd van Barcelona gespeeld. De aanvaller kwam in zeven duels al drie keer tot scoren en gaf twee assists. Vanavond is weer de ultieme gelegenheid voor Felix om zijn productie wat op te krikken. Het geplaagde Granada staat namelijk op de negentiende plaats in La Liga.

De odd

JACKS.NL speelt in op de situatie rondom Felix. De bookmaker heeft een odd van 2.55 beschikbaar gesteld voor één doelpunt van hem.

Klik hier om de weddenschap voor één doelpunt van Felix te spelen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust