Amrabat bewondert onder druk staande Ten Hag: 'Vind ik eigenlijk heel knap'

Amrabat onder indruk van Ten Hag, die onder druk staat: 'Eigenlijk heel knap'

7 oktober 2023 om 16:45
Laatste update: 7 oktober 2023 om 16:48

Sofyan Amrabat heeft bewondering voor Erik ten Hag bij Manchester United. De aanwinst van The Red Devils ziet dat de ploeg bijzonder moeizaam is begonnen aan het seizoen, maar desondanks blijft Ten Hag koel.

De druk op Ten Hag neemt toe bij United door de slechte seizoensstart. In gesprek met Viaplay vertelt Amrabat hoe Ten Hag in de wedstrijd zit. "Ik vind het eigenlijk wel heel knap, dat hij heel rustig is. Natuurlijk is hij niet blij, dat is logisch. Maar hij blijft er heel rustig onder. Ik denk dat je dat ook ziet aan zijn interviews en hoe hij praat. Hij ziet denk ik ook dat we gewoon heel veel kwaliteit hebben."

"Hij neemt ons altijd in bescherming, wat denk ik ook moet als manager", gaat Amrabat verder. "Hij is ook wel eerlijk, hoor: als het niet goed is, is het niet goed. Hij eist gewoon heel veel van ons. Hij is gewoon straight, hard en zegt waar het op staat. Hij heeft de lat hoog gelegd en het geweldig gedaan in zijn eerste jaar. United heeft een paar lastige jaren achter de rug, maar Ten Hag heeft twee finales gehaald, één gewonnen en Champions League-voetbal teruggehaald. Dit seizoen zit het even niet mee, maar ik denk dat daar snel verandering in gaat komen."