Wedden op de Keuken Kampioen Divisie bij JACKS.NL

Bonaire-international gaat voor goal en Jong PSV in vorm: check het KKD-rijtje!

6 oktober 2023 om 16:00
Laatste update: 6 oktober 2023 om 16:29

ADVERTORIAL – Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie. Vanavond komen alle twintig clubs in actie. Speel mee met het KKD-rijtje bij JACKS.NL! VoetbalPrimeur heeft een selectie gemaakt waar je zo’n 6.47 keer je in zet mee kan winnen.

ADO Den Haag – Top Oss: Jort van de Sande maakt een doelpunt (2.04)

ADO Den Haag beleefde afgelopen seizoen een hele zure, maar na acht speelronden in de KKD ziet de toekomst er weer ineens heel rooskleurig uit. De Hagenaren staan met vijftien punten op de tweede plaats en treffen Top Oss, wat na hetzelfde aantal wedstrijden op de achttiende plaats bivakkeert. Het succes van ADO heeft deels te maken met één van de nieuwe aankopen.

Dat is Jort van de Sande. De spits annex nummer tien kwam afgelopen seizoen over van NAC Breda en heeft een bijzonder verhaal. Hij gaat aan zijn interlandcarrière werken en uitkomen voor Bonaire. Afgelopen week kwam Van der Sande ook nog eens tot scoren voor ADO. Voor één doelpunt van hem tegen Oss krijg je 2.04 bij JACKS.NL.

Jong PSV – MVV Maastricht: Jong PSV wint de wedstrijd (1.97)

Met Jong PSV tegen MVV Maastricht krijgen we een wedstrijd te zien tussen de nummer tien en zeventien van de ranglijst in de KKD. Met name de thuisclub zit in een positieve flow. Afgelopen weekend wonnen de Eindhovense beloften met 3-4 van SC Cambuur. Bij MVV gaat het wat minder. De laatste duels werden allebei verloren: met 0-3 van ADO en 0-1 van FC Eindhoven.

Bij Jong PSV is het zo dat er elke week weer een nieuw elftal met talenten in het veld staat. Aangezien de hoofdmacht PSV pas aanstaande zondag om 16.45 op het programma staat, is de kans aannemelijk dat wat grote talenten hun opwachting gaan maken tegen de Limburgers. Voor een overwinning van Jong PSV staat 1.97 op JACKS.NL.

Helmond Sport – Jong FC Utrecht: beide teams scoren (1.61)

Zowel Helmond Sport als Jong FC Utrecht hebben goede weken achter de rug. De Brabanders wonnen met 0-4 bij VVV-Venlo en de beloften uit Utrecht wonnen van SC Cambuur (3-2) en speelden met 1-1 gelijk tegen NAC Breda. Het doelpunt van de Bredanaren werd pas in de slotfase gemaakt. Het duel tussen Helmond Sport en Jong FC Utrecht is er één met verdedigende linies die bij tijd zo lek zijn als een mandje. Voor een doelpunt van beide ploegen staat een odd van 1.61.

Gecombineerde odd

Scoort Jort van de Sande, wint Jong PSV van MVV en maken Helmond Sport en Jong FC Utrecht allebei een doelpunt, dan kan je 6.47 keer je inzet pakken op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust