Brobbey ontvangt 'heel lange, lieve tekst' van Vaessen

Brobbey ontvangt 'heel lange tekst' van Vaessen: 'Lief, ik begreep hem ook'

5 oktober 2023 om 21:35
Laatste update: 5 oktober 2023 om 23:28

Brian Brobbey is opgelucht dat het goed gaat met Etienne Vaessen. De twee kwamen afgelopen zaterdag hard in botsing, waarbij de doelman van RKC Waalwijk knock-out ging en naar het ziekenhuis werd afgevoerd.

Vaessen heeft contact gezocht met Brobbey, zo vertelt de Ajax-spits donderdagavond na het Europa League-gelijkspel tegen AEK Athene. "Ik heb natuurlijk met hem gesproken. Hij stuurde me een heel lief berichtje, daar was ik heel blij mee. Het was een lange tekst. Hij zei dat het heel normaal is, dat we allebei zo het duel ingaan. Ik begreep hem ook. Of hij me niks kwalijk neemt? Klopt."

Brobbey vervolgt: "Ik was er sowieso niet klaar mee en ik wil hem ook gaan bezoeken, maar er is nog niks van gekomen. Binnenkort ga ik hem wel weer een appje sturen. Of we vrienden worden? Misschien, wie weet", grijnst de Ajacied. Woensdag 6 september komen Vaessen en Brobbey elkaar weer tegen: dan wordt RKC - Ajax uitgespeeld in Waalwijk. De gestaakte wedstrijd wordt hervat in de 85ste minuut bij een 2-3 stand.