Lazio geeft waarschuwing af aan Feyenoord: 'Zijn bijna waar we moeten zijn'

Lazio geeft waarschuwing af aan Feyenoord: 'Zijn bijna waar we moeten zijn'

5 oktober 2023 om 09:38

Het is Lazio woensdagavond weer gelukt om in de Champions League op de valreep een resultaat te pakken. In de eerste groepswedstrijd tegen Atlético maakte doelman Ivan Provedel in de laatste minuut de gelijkmaker en dit keer maakte Pedro met nog een paar minuten op de klok de winnende tegen Celtic. Volgens trainer Maurizio Sarri een goed teken.

"Deze overwinning geeft ons zelfvertrouwen", vertelt Sarri geciteerd door La Gazzetta dello Sport. "We zijn in de competitie ook niet goed begonnen, maar de weg naar boven lijkt nu ingezet. We zitten nu bijna op het niveau waar we moeten zijn, maar die bijna is wel het verschil tussen winnen of verliezen. Ik vertelde de jongens ook voor de wedstrijd dat we er bijna waren en dat ze niet moeten luisteren naar wat anderen zeggen."

Sarri zag ook dat zijn ploeg twee keer in de slotfase ontsnapte, maar daar ziet hij geen enkele probleem in. "De Champions League is een enorm podium en dat haalt meer uit de spelers. Een late goal is altijd mooi meegenomen." Na de wedstrijden tegen Celtic en Atlético Madrid wacht nu een tweeluik met Feyenoord voor Lazio. Woensdag 25 oktober is de eerste van deze twee wedstrijden.