Feyenoord verlengt contract Koen Stam

Feyenoord langer door met Head of Methodology Koen Stam

22 september 2023 om 08:11

Feyenoord heeft het contract van Koen Stam opengebroken en verlengd, zo meldt de club via de eigen kanalen. Stam is werkzaam in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, en is met Feyenoord tot een akkoord gekomen over een verlenging tot de zomer van 2027.

Stam is sinds 2020 actief bij de Feyenoord Academy, als Head of Methodology. Hier krijgt hij nu een nieuwe taak bij, namelijk die van Transitiecoach. Stam was als voetballer actief voor AZ, Cambuur Leeuwarden, Excelsior, Telstar en FC Volendam, maar dook al vroeg het trainersvak in. Bij AZ heeft hij meerdere jeugdelftallen geleid, en in 2020 maakte hij de overstap naar Rotterdam-Zuid.

Stam is in zijn nopjes met zijn contractverlenging: "Ik kijk er erg naar uit om ook de komende jaren samen met mijn collega’s ons programma verder te ontwikkelen waardoor we nog meer goede spelers op kunnen leiden voor het eerste elftal. Daarnaast ben ik heel enthousiast over de nieuwe functie als Transitiecoach om zodoende onze talenten te ondersteunen in het maken van de laatste stap tot volwaardig speler van Feyenoord 1."