Ajax-fans melden zich vlak voor Marseille-duel op Toekomst met duidelijk spandoek

Woeste Ajax-fans hangen spandoek met duidelijke boodschap op bij De Toekomst

21 september 2023 om 19:21

Voor de Ajax-fans is het duidelijk wie de schuldige is van de huidige malaise bij de club, de raad van commissarissen. Met een duidelijk spandoek hebben de supporters zich een paar uur voor het duel met Olympique Marseille op De Toekomst gemeld. De rvc moet het veld ruimen, luidt de boodschap.

'Wij willen Ajax-DNA aan de top, rvc rot op', was met grote letters op het spandoek te lezen. Diezelfde boodschap was aan het einde van het statement te lezen, dat de supportersvereniging AFCA deze week los zit. De fans vinden dat je het probleem bij de wortel moet aanpakken en dus niet Maurice Steijn voor de bus moet gooien. Volgens de trouwe aanhang ligt het probleem bij de rvc.

Binnen Ajax rommelt het enorm en lijkt niemand elkaar meer te vertrouwen. De voorzitter van de raad van commissarissen, Pier Eringa, sprak zich onlangs nog uit over het onderzoek naar Sven Mislintat. Hij gaf niks aan over zijn eigen toekomst, maar wel dat het onderzoek nog een aantal weken gaat duren. Ajax trapt om 21:00 uur in de eigen Johan Cruijff Arena af tegen Olympique Marseille voor de Europa League. Mislintat zal daar niet aanwezig zijn, maar of de rvc wel komt is nog onbekend.