De Boer ziet opvallende 'tic' van Lang: 'Erger ik me wel aan, moet ik zeggen'

De Boer ziet opvallende 'tic' van Lang: 'Erger ik me wel aan, moet ik zeggen'

20 september 2023 om 22:17
Laatste update: 20 september 2023 om 22:19

Ronald de Boer ergert zich aan 'een soort tic' van Noa Lang. De analist ziet dat Lang op het verkeerde moment aan zijn sok zat, terwijl Arsenal niet veel later de 1-0 maakte.

Bij rust staat PSV met 3-0 achter op bezoek bij Arsenal. Tijdens de pauze laat De Boer zijn licht bij Ziggo Sport schijnen over de treffers van The Gunners. De voormalig Oranje-international ziet dat Lang in de aanloop naar de eerste goal aan zijn sok zit, waardoor hij zich niet bewust leek te zijn van zijn omgeving. "Het is een soort tic van hem, dat hij zijn sok omhoog gaat doen. Dat terwijl hij gewoon kon knijpen, dan was die bal waar de 1-0 uit viel er waarschijnlijk niet eens gekomen. Daar erger ik me wel aan, moet ik zeggen."

De Boer ziet nog meer dingen misgaan bij PSV in aanloop naar de eerste Arsenal-goal. "Boscagli moet er ook veel korter op zitten. Hij blijft gewoon staan en moet veel eerder knijpen. Daarna doet Benítez alles fout." De 2-0 van The Gunners vindt De Boer van grote klasse, maar toch ziet hij weer het een en ander misgaan bij PSV. "Boscagli kopt de bal dramatisch weg, terwijl het gewoon gokken is wat Bella-Kotchap daarna doet met instappen. Dat wordt op het hoogste niveau gewoon afgestraft. Maar het is ook gewoon een fantastische goal van Arsenal."