Wakkergeschud Oranje op bezoek bij Ierland: pak 50x je inleg bij Nederlandse zege!

Wakkergeschud Oranje op bezoek bij Ierland: pak 50x je inleg bij Nederlandse zege!

9 september 2023 om 16:00

ADVERTORIAL - Oranje zal met een goed gevoel afreizen naar Ierland na de 3-0 overwinning op Griekenland in de EK-kwalificatie. De ploeg van Ronald Koeman is terug van weggeweest met een 5-3-2 opstelling en moet ook op bezoek bij de Ieren weten te winnen. Bookmaker Unibet introduceert een actie voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg bij een zege op Ierland!

Hoe werkt de actie van Unibet? 

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Doe vervolgens een storting en je ontvangt de x50 boost. Na het ontvangen van de boost ga je naar de wedstrijd Ierland - Nederland en zet je in op 'Reguliere speeltijd: Nederland'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking. Selecteer de boost en zorg dat deze rechtsonderin het scherm op je betslip te zien is.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en kent een maximale inleg van €1. Minder inzetten is ook mogelijk. Weet Nederland ook de tweede wedstrijd in september te winnen? Dan pak je tot €50! Speelt Oranje gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust