Te Kloese ziet Feyenoord-deal afketsen: 'Puur een beslissing van de Duitsers'

Te Kloese ziet Feyenoord-deal afketsen: 'Puur een beslissing van de Duitsers'

6 september 2023 om 09:53

Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, is blij dat Lutsharel Geertruida nog in Rotterdam-Zuid speelt. De bestuurder is lovend over de professionaliteit van de 23-jarige verdediger.

Geertruida was halverwege de transferperiode dicht bij een overgang naar RB Leipzig. "Om één minuut voor twaalf besloten ze bij RB Leipzig om een andere speler te halen. Daar kon ik niets aan doen. Dat was puur een beslissing van de Duitsers", zegt Te Kloese tegen De Telegraaf. "Zuur voor Geertruida, aan de andere kant vind ik het een groot compliment hoe hij zich heeft opgesteld. Echt, hij verdient een dikke 10."

"Hij zelf en ook de mensen om hem heen", vervolgt Te Kloese. "Geertruida is gewoon een fantastische jongen en diep van binnen ben ik heel blij dat hij nog bij ons speelt. Ik kan me ook voorstellen dat hij naar een grotere competitie wilde. Leipzig speelt ook Champions League. Maar als ik zie hoe hij nu traint en speelt, hoe hij met alles omgaat en hoe zijn karakter is, dan denk ik dat hij die grote transfer in de toekomst hoe dan ook gaat krijgen."

Feyenoord is bezig het contract van Geertruida open te breken en te verlengen. De verdediger ligt nog tot de zomer van 2025 vast.