'Besiktas stuurt scout naar Feyenoord: vier spelers, één in bijzonder opgvallen'

'Besiktas stuurt scout naar Feyenoord: vier spelers, één in bijzonder opgevallen'

5 september 2023 om 12:17
Laatste update: 5 september 2023 om 12:39

Besiktas stuurde zondag een scout naar FC Utrecht- Feyenoord om daar een aantal spelers van de Rotterdammers te bekijken. Volgens 1908 was de Turkse club vooral gecharmeerd van Mats Wieffer, maar er werden ook nog drie andere namen genoteerd door de scout.

Wieffer zou dus het meest opgevallen zijn bij de scout uit Turkije. In de Süper Lig kunnen spelers nog tot 8 september worden aangekocht, dus mogelijk kan Feyenoord nog een bod verwachten. Of de Rotterdammers dit gaan doen is nog maar de vraag, aangezien Wieffer tot 2027 onder contract staat en er geen vervanger gehaald kan worden. Of Besiktas überhaupt een bod wil gaan doen is onbekend.

Naast Wieffer vielen er nog drie spelers op bij de Turkse scout. Gernot Trauner zou al langere tijd op het lijstje staan bij Besiktas. De aanvoerder van Feyenoord staat nog tot 2026 onder contract. Besiktas hoopte ook Marcos Lopez en Alireza Jahanbakhsh aan het werk te zien, maar zij bleven 90 minuten op de bank. Een vertrek van die twee bankzitters lijkt wel waarschijnlijker.