'Groot nieuws: Liverpool onderhandelt met Bayern over transfer Gravenberch'

'Groot nieuws: Liverpool onderhandelt met Bayern over transfer Gravenberch'

30 augustus 2023 om 18:59
Laatste update: 30 augustus 2023 om 19:08

Groot nieuws: Liverpool is momenteel met Bayern München in onderhandeling over een permanente transfer van Ryan Gravenberch, meldt The Athletic. Het openingsbod wordt op korte termijn verwacht.

De interesse van Liverpool is niet nieuw, maar deze woensdag is de situatie naar verluidt drastisch veranderd. Hoewel het nog onzeker is of de deal gaat slagen, hebben The Reds kenbaar gemaakt Gravenberch op definitieve basis te willen overnemen van Bayern. Als Liverpool het financieel kan bolwerken, zou een eerste bod spoedig ingediend gaan worden.

Gravenberch wil naar verluidt graag naar Liverpool. Ook Manchester United heeft geïnformeerd naar de middenvelder, maar The Mancunians zetten vol in op de komst van Sofyan Amrabat. Bayern is bereid om te luisteren naar aanbiedingen, al lijkt Der Rekordmeister pas te willen verkopen als er een vervanger gevonden wordt.

De 21-jarige Gravenberch maakte vorig jaar voor een kleine twintig miljoen euro de overstap van Ajax naar Bayern. Zijn debuutseizoen in de Bundesliga liep niet zoals gehoopt. Hij speelde slechts 559 minuten in de competitie en scoorde geen enkele keer.