'Bayern ziet andere positie voor Gravenberch: middenvelder wil voor vrijdag weg'

'Bayern ziet andere positie voor Gravenberch: middenvelder wil voor vrijdag weg'

30 augustus 2023 om 13:49

De staf van trainer Thomas Tuchel ziet Ryan Gravenberch meer als een aanvallende middenvelder dan als controleur of centrale middenvelder. De enorme concurrentie op die positie bij Bayern München zou een reden zijn dat hij weinig speeltijd krijgt. De situatie rond zijn transfer blijft hetzelfde.

Gravenberch wil voor vrijdag weg bij Bayern, meldt Sport1. Dat heeft de Nederlander al weken geleden aangegeven bij de clubleiding van de Duitsers. Echter zijn er nog geen concrete biedingen gekomen. Liverpool en Manchester United zouden nog altijd geïnteresseerd zijn, maar beide clubs dienden nog geen bod in. De kans is nog altijd wel aanwezig dat er vanuit een club beweging komt richting Gravenberch.

Bayern München zou Gravenberch ook niet zien als controleur of centrale middenvelder, de rol waarin hij bij Ajax het meest speelde. De Duitsers zien in de Nederlander meer een 'nummer 10.' Op die positie zijn Thomas Müller en Jamal Musiala zijn concurrenten en daar is moeilijk tegenop te boksen. De Duitsers zijn in ieder geval bereid om Gravenberch te laten gaan bij een aannemelijk bod.