Lukaku praat over transfer: “Zenuwachtig, morgen teken ik bij AS Roma”

Lukaku laat zich uit over naderende transfer: 'Zenuwachtig dat ik ben'

26 augustus 2023 om 15:58

De transfer van Romelu Lukaku naar AS Roma lijkt in kannen en kruiken. Op een jeugdtoernooi in het Belgische Boom sprak de de dertigjarige sptis over zijn naderende overstap naar de ploeg van trainer José Mourinho.

Het zoontje van Lukaku speelde zijn eerste wedstrijd voor Anderlecht op het toernooi in Boom. Vader Lukaku was daarbij aanwezig, en liet zich uit over zijn aanstaande transfer naar AS Roma. "Zenuwachtig dat ik ben... Morgen vlieg ik naar Rome om er te tekenen", aldus de Rode Duivel, opgetekend door Het Laatste Nieuws.

Het ziet er dus naar uit dat Lukaku herenigd zal worden met Mourinho, met wie hij in het verleden al samenwerkte bij Manchester United. De Romeinen betalen naar verluidt een flinke huursom aan Chelsea. Ook zullen ze een groot gedeelte van zijn salaris betalen. Er wordt gesproken van een huursom van acht miljoen euro plus bonussen.

Roma versterkte zich zaterdag ook al met een andere spits: Serdar Azmoun. De 28-jarige Iraniër komt over van Bayer Leverkusen en heeft bij I Giallorossi zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2028.