Feyenoord moet rug rechten in Rotterdamse derby: pak 100x je inzet bij winst!

Feyenoord moet rug rechten in Rotterdamse derby: pak 100x je inzet bij winst!

20 augustus 2023 om 13:00
Laatste update: 20 augustus 2023 om 12:55

ADVERTORIAL - Feyenoord staat zondag tegenover Sparta Rotterdam in de Rotterdamse derby. De ploeg van Arne Slot wist in de eerste speelronde niet te winnen en moet direct in de achtervolging. Bookmaker JACKS.NL heeft een mooie promotie klaarstaan voor dit duel: pak tot 100x je inleg wanneer Feyenoord van Sparta wint!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in dit artikel en registreer je voor een nieuw account. Stort na de verificatie €20 voor de x50 boost, of stort €100 voor de x100 boost. Ga naar de wedstrijd 'Sparta - Feyenoord' en zet in op 'Reguliere wedstrijd: Feyenoord'. Vink vervolgens de boost aan die in je betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. 

Weet Feyenoord de rug te rechten tegen Sparta na het teleurstellende duel met Fortuna Sittard? Dan pak je 50 of zelfs 100 euro! Speelt Feyenoord weer gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust