Wint Ajax, Feyenoord of PSV? Kies je favoriet en pak 50x je inleg bij Unibet!

Wint Ajax, Feyenoord of PSV? Kies je favoriet en pak 50x je inleg bij Unibet!

19 augustus 2023 om 10:00
Laatste update: 29 augustus 2023 om 17:02

ADVERTORIAL - Ajax, Feyenoord en PSV komen dit weekend in actie in de tweede speelronde van de Eredivisie. Bookmaker Unibet heeft een mooie promotie lopen voor de traditionele top drie: kies je favoriet en pak 50x je inleg wanneer jouw team een overwinning boekt!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Na de verificatie doe je een storting en ga je naar de wedstrijd van je favoriete club. Ajax neemt het op tegen Excelsior, PSV gaat op bezoek bij Vitesse en Feyenoord speelt de Rotterdamse derby tegen Sparta. Ga naar je club van keuze en weet op Ajax, PSV of Feyenoord wint. 

De maximale inleg voor de actie bedraagt €1 en de actie is geldig voor alle spelers vanaf 24 jaar. Wint jouw club naar keuze dit weekend in de Eredivisie? Dan pak je maximaal 50 euro! Wordt er gelijkgespeeld of verloren? Dan verlies je maximaal één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust