Steijn reageert voor het eerst: 'Van Hooijdonk heeft mijn familie beschadigd'

Steijn reageert voor het eerst: 'Van Hooijdonk heeft mijn familie beschadigd'

18 augustus 2023 om 06:38

Maurice Steijn heeft zich voor het eerst uitgelaten over de opmerking van Pierre van Hooijdonk, afgelopen zondag bij het NOS-programma Studio Voetbal. De Ajax-trainer vertelt dat zijn familie beschadigd is.

Van Hooijdonk noemde Steijn in de uitzending van Studio Voetbal 'een luie trainer'. Hij ging nog een stap verder, door te stellen dat Steijn in diens periode bij NAC Breda 'betrokken was bij duistere dealtjes met bevriende zaakwaarnemers'. Steijn dreigde een kort geding aan te spannen, waarna Van Hooijdonk openlijk excuses maakte en aangaf geen enkel bewijs te hebben.

"Langs deze weg wil ik eenmalig kort reageren op de gebeurtenissen van afgelopen week", begint Steijn tegenover De Telegraaf. "Ik ben afgelopen zondagavond, tijdens een uitzending van Studio Voetbal, vals beschuldigd door de heer Van Hooijdonk. Met zijn grensoverschrijdende gedrag heeft hij niet alleen mij beschadigd, maar ook mijn familie. De rectificatie die de heer Van Hooijdonk heeft gemaakt, is dan ook volkomen terecht."

"Ik wil naast mijn familie en vrienden een ieder bedanken voor de steun die ik heb mogen ontvangen, in het bijzonder die van Ajax", besluit Steijn.