Buitenspel: Promes schiet met automatisch wapen tijdens vrije tijd in Rusland

Buitenspel: Promes schiet met automatisch wapen tijdens vrije tijd in Rusland

15 augustus 2023 om 15:24
Laatste update: 15 augustus 2023 om 15:57

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Promes schiet met automatisch wapen in Rusland
Quincy Promes is nog altijd in Rusland en geniet daar van zijn vrije tijd tussen de wedstrijden van Spartak Moskou door. Op Instagram deelt de aanvaller een video, waarin hij met een automatisch wapen schiet. Volgens kenners haalt hij bij een Steyr AUG uit 1977 de trekker over. Ook deelt hij nog wat foto's vanuit een zonnige plek in Rusland.

Promes werd onlangs in Nederland veroordeeld tot een gevangenisstraf van van achttien maanden. Die straf kreeg hij omdat hij een aantal jaar geleden zijn neef neerstak op een familiefeest. De aanvaller wordt ook nog verdacht van betrokkenheid bij de smokkel van cocaïne.

Op dit moment verblijft Promes dus in Rusland. Daar wordt hij niet uitgeleverd aan Nederland en hij liet zelf via zijn advocaat weten dat hij voorlopig ook zelf niet in Nederland terug zal keren.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Quincy Promes (@qpromes)