'Mbappé hakt definitief knoop door over komend seizoen, Fransman blijft in Parijs'

'Mbappé hakt knoop door en stelt Al-Khelaïfi op de hoogte: géén vertrek bij PSG'

10 augustus 2023 om 14:13
Laatste update: 10 augustus 2023 om 14:58

Kylian Mbappé heeft deze week in een gesprek met Paris Saint-Germain aangegeven, dat hij komend seizoen in Parijs wil blijven. De aanvaller mocht niet mee op trainingskamp en traint al weken mee met de andere jongens die onderweg zijn, maar ondanks dat wil de Fransman zijn contract uitdienen.

Volgens Le Parisien is het voor Mbappé nu duidelijk. De aanvaller gaat zijn contract tot 2024 uitdienen bij Paris Saint-Germain. Eventuele vorderingen van Real Madrid zullen de superster afslaan. Mbappé is sowieso niet geïnteresseerd in andere clubs dan De Koninklijke . Dus voor hem is er geen twijfel meer. Zijn contract heeft de Fransman niet verlengd, dus tot nu toe is hij na komend seizoen transfervrij op te halen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Real Madrid

  • logo

    Atalanta Bergamo

Of PSG zo blij is met zijn keuze, dat is een tweede. De Pararijzenaren hebben Mbappé beginnen deze transferzomer een keuze gegeven, of bijtekenen van deze zomer vertrekken. Toen de contractverlenging lang op zich liet wachten, trok PSG conclusie. De stijgingen van Mbappé gaan niet mee op trainingskamp en hij moet meetrainen met een aantal spelers die mogen vertrekken. De clubleiding gaf ook in een gesprek aan dat er geen toekomst voor hem is en haalde zijn shirt uit de fansshops en zijn afbeelding van het stadion.