'Mbappé heeft niks te maken met standpunt PSG: superster wil contract uitdienen'

'Mbappé heeft niks te maken met standpunt PSG: superster wil contract uitdienen'

10 augustus 2023 om 08:45
Laatste update: 10 augustus 2023 om 09:20

Kylian Mbappé wil ondanks de manier waarop Paris Saint-Germain met hem omgaat, toch zijn contract bij de club uitdienen. De Franse aanvaller traint al weken mee met een groepje spelers dat mag vertrekken en de Parijzenaren willen hem deze zomer graag verkopen omdat hij zijn contract niet wil verlengen.

Volgens MARCA maakt dat voor Mbappé echter niet uit. Hij heeft een contract tot 2024 in Parijs en die verbintenis wil hij uitdienen. Het verhaal rond de Franse transfersoap is inmiddels bekend. Mbappé gaf aan zijn tot 2024 lopende contract niet te willen verlengen en het standpunt van PSG was simpel: deze zomer verlengen, of deze zomer vertrekken.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Real Madrid

  • logo

    Atalanta Bergamo

De Fransman maakte nog geen keuze in het dilemma dat PSG hem voorschotelde. Daardoor mocht hij niet mee op trainingskamp, kreeg hij te horen dat hij niet in de plannen van de club voorkomt en traint hij mee met een groepje spelers die hetzelfde lot hebben getroffen. Georginio Wijnaldum is één van hen.

Wat betreft een vertrek van Mbappé zit er ook nog weinig in de pijpleiding. De Fransman wil zelf alleen naar Real Madrid, maar de ploeg uit de Spaanse hoofdstad wil hem deze zomer nog niet aantrekken. Real wil Mbappé graag hebben, maar de club ziet het niet zitten om haast te maken door het probleem tussen PSG en de Fransman. Ook Mbappé zelf heeft nog geen contact gezocht met Real.