Pijnlijk: PSG verwijdert afbeelding Mbappé bij stadion, ook geen shirts meer

Pijnlijk: PSG verwijdert afbeelding Mbappé bij stadion, ook geen shirts meer

8 augustus 2023 om 18:25

Paris Saint-Germain doet er alles aan om duidelijk te maken dat Kylian Mbappé persona non grata is. In de officiële fanshop van de Franse kampioen zijn geen shirts met de naam van de 24-jarige ster meer te verkrijgen, terwijl ook een grote poster van hem bij het Parc des Princes is verwijderd.

Mbappé was tot voor kort het belangrijkste uithangbord van PSG, maar zijn besluit om zijn aflopende contract niet te verlengen zet kwaad bloed. De club wil nog wat aan hem verdienen en probeert hem deze zomer te verkopen. De international van Les Bleus werd al buiten de selectie gelaten voor de oefentournee naar Azië en traint momenteel met een groepje overbodige spelers, waaronder Georginio Wijnaldum.

PSG lijkt het spel hard te spelen en zonder de duurbetaalde Mbappé aan het Ligue 1-seizoen te willen beginnen. Toch lijkt de sterspeler voorlopig nog niet te willen wijken. Er gaan al langer hardnekkige geruchten dat hij al akkoord is met Real Madrid over een transfervrije overstap in 2024. Het Saudische Al Hilal, dat liefst driehonderd miljoen euro voor hem wilde betalen, ving bot.