Zanetti haalt uit naar Lukaku

Zanetti heeft geen goed woord over voor 'verrader' Lukaku: 'Teleurgesteld in hem'

9 augustus 2023 om 08:58
Laatste update: 9 augustus 2023 om 09:02

Javier Zanetti heeft in een interview met La Gazzetta dello Sport hard uitgehaald naar Romelu Lukaku. De vice-voorzitter van Internazionale, tevens clubicoon, noemt de Belgische spits een 'verrader'. 

Het is vooralsnog niet duidelijk waar Lukaku, die van Chelsea geen rugnummer heeft gekregen, komend seizoen voetbalt. Wel is zeker dat een nieuw verblijft bij Internazionale, na een flirt met Juventus, niet meer tot de mogelijkheden behoort. Zanetti heeft zich uitgesproken over de situatie, en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. 

"Romelu heeft ons verraden. We zijn heel teleurgesteld in hem. We hadden een heel ander gedrag van hem verwacht. Als professional, maar ook als mens", aldus Zanetti in gesprek met de befaamde roze Italiaanse sportkrant. 

Juventus lijkt op dit moment het meest concreet voor de spits, die op Stamford Bridge nog onder contract staat tot medio 2026. De Oude Dame hoopt Dušan Vlahović eventueel te kunnen gebruiken als ruilmiddel. De Serviër zou dan de omgekeerde weg moeten bewandelen, terwijl Chelsea dan ook nog veertig miljoen euro bijbetaalt.