'Bayern München wil transferrecord verpulveren voor droomspits Kane'

'Bayern München geeft gas en wil transferrecord verpulveren voor Kane'

27 juli 2023 om 20:24

Bayern München geeft opnieuw gas voor Harry Kane. De komende dagen gaan de Duitsers een nieuwe onderhandelingsronde in met Daniel Levy, voorzitter van Tottenham Hotspur. Naar verluidt is een transfersom van 100 miljoen euro bespreekbaar.

Levy weigert een vraagprijs te communiceren, maar Bayern München heeft na twee afgeslagen biedingen het gevoel dat Kane een bedrag moet kosten dat rond de 100 miljoen euro ligt. Der Rekordmeister is daartoe bereid, melden diverse media. Nooit betaalde Bayern zoveel voor één speler. Het clubrecord staat op naam van Lucas Hernández (80 miljoen).

Kane geldt in de Allianz Arena als de absolute droomkandidaat om Robert Lewandowski na een jaar eindelijk te doen vergeten, waardoor Bayern bereid is ver te gaan. De kampioen van Duitsland bereikte al een persoonlijk akkoord met de 29-jarige spits en hoopt aan het einde van de week een doorbraak te hebben gevonden met Tottenham.

Spurs wil Kane absoluut niet kwijt, maar zijn contract loopt volgend jaar af en een transfervrij vertrek is uitgesloten. In de tussentijd is de topscorer aller tijden van Engeland 'gewoon' mee op trainingskamp in Azië. Zijn vrouw Katie zou al op huizenjacht zijn geweest in München.

Een nadeel voor Bayern is dat ook Paris Saint-Germain nog steeds in de race is. Zolang de kapitaalkrachtige Fransen zich niet officieel hebben teruggetrokken, heeft Tottenham nog steeds de optie om Kane voor de absolute hoofdprijs te verkopen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!