'Stevige concurrentie voor Ajax: Fiorentina brengt miljoenenbod uit'

'Stevige concurrentie voor Ajax: Fiorentina brengt miljoenenbod uit'

26 juli 2023 om 13:26
Laatste update: 26 juli 2023 om 13:27

Ajax krijgt serieuze concurrentie in de strijd om Dinamo Zagreb-verdediger Josip Sutalo. Fiorentina heeft een formeel openingsbod ingediend bij de Kroaten, meldt transfergoeroe Fabrizio Romano.

Vorige week werd duidelijk dat Ajax 'redelijk ver' was met Sutalo. Mogelijk is er nu een kink in de kabel gekomen door de concrete interesse van Fiorentina. De Italianen hebben een bod van twaalf miljoen euro uitgebracht op de 23-jarige centrumverdediger. Sutalo staat behalve bij Ajax bij nog meer clubs op de lijst, klinkt het.

Het is nog onduidelijk waar Sutalo zijn loopbaan het liefst voortzet. Vanuit Kroatië klonk onlangs dat de verdediger wel oren had naar een transfer naar Ajax, maar dat hij nog niets van de Amsterdammers had vernomen. Het is geen geheim dat Sven Mislintat, technisch directeur van Ajax, spoedig een centrale verdediger wil aantrekken.

Sutalo, achtvoudig international van Kroatië, maakte het afgelopen seizoen indruk bij Dinamo Zagreb. Hij was een vaste waarde bij de Kroaten en speelde zes keer in de Champions League.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!