'Waarschijnlijk geen PSV-aankopen meer voor Sturm Graz, toekomst Sangaré ongewis'

'Bosz moet met huidige selectie de klus klaren, afwachten of Sangaré nog vertrekt'

25 juli 2023 om 08:28

PSV werd maandag gekoppeld aan Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League. Volgens Het Eindhovens Dagblad is de kans groot dat Peter Bosz de klus met het huidige spelersmateriaal moet zien te klaren.

PSV is onder meer op zoek naar versterking centraal achterin en op het middenveld, maar de tijd begint te dringen. Over twee weken staat de eerste ontmoeting met de Oostenrijkers al op het programma. Volgens het ED heeft de club 'tal van lijnen uitstaan, maar zomaar de vraagprijs stukslaan op een paar bekende namen is niet wat PSV voor ogen heeft. De club wil op de transfermarkt niet de indruk wekken dat sprake is van paniek.'

Bovendien heeft PSV er alle vertrouwen in dat Bosz ook met de huidige selectie een goede prestatie kan leveren. Het is het grote doel van de Eindhovenaren om eindelijk weer eens door te dringen tot de groepsfase van de Champions League, waar ongeveer veertig miljoen euro ligt te wachten. 

Het ED meldt dat het voor PSV afwachten is of Ibrahim Sangaré nog weggaat. De Ivoriaanse international geniet concrete interesse van Nottingham Forest, maar hij lijkt zelf de boot af te houden. Hij zou hoger mikken dan de Premier League-laagvlieger.