Simons leidt iedereen om de tuin met 'announcement' op Instagram

Update: Simons stuurt iedereen het bos in met 'announcement' op Instagram

17 juli 2023 om 14:28
Laatste update: 17 juli 2023 om 14:28

Xavi Simons gaat het stilzwijgen doorbreken. Maandag om 14.00 uur zal de vertrokken PSV'er meer vertellen over zijn toekomst, zo laat hij weten via Instagram.

'Hey guys! Announcement tomorrow at 2pm', meldt Simons zondagavond. Het is al bekend dat PSV de absolute sterspeler van afgelopen seizoen gaat verliezen aan Paris Saint-Germain. De verwachting is dat PSG hem meteen gaat verhuren aan Bundesliga-club RB Leipzig. Mogelijk gaat Simons dat maandagmiddag bevestigen.

Het vertrek van Simons is keihard aangekomen bij PSV, dat alles op alles zette om de twintigjarige Oranje-international in Eindhoven te houden. Dat mislukte. Simons maakte zaterdagavond via zijn zaakwaarnemer Darren Dein kenbaar gebruik te maken van de PSG-clausule in zijn contract. Na één seizoen keert hij voor zes miljoen euro terug naar Frankrijk.

Simons speelde 49 wedstrijden voor PSV. Daarin kwam hij 19 keer tot scoren en gaf hij 9 assists. Zaterdag kwam hij nog in actie in het oefenduel met FC Blau-Weiss Linz. Het blijken zijn laatste minuten te zijn geweest in PSV-shirt. De Eindhovenaren hebben Charles De Ketelaere (AC Milan) op de korrel als opvolger.

Update: Xavi Simons beloofde zondagavond om maandag 14.00 uur met nieuws te komen, maar blijkt alles en iedereen om de tuin te hebben geleid. Hij gaat in zee met Puma, zo laten de vertrekkende PSV'er en het Duitse sportmerk weten via de socials. Het blijft daardoor nog even onduidelijk waar zijn toekomst ligt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door PUMA Football (@pumafootball)