'Spurs gaat diep voor Kane: astronomisch salaris moet Engelsman overtuigen'

'Spurs gaat diep voor Kane: astronomisch salaris moet Engelsman overtuigen'

11 juli 2023 om 09:47

Tottenham Hotspur doet er alles aan om Harry Kane binnenboord te houden. De 29-jarige topspits kan Spurs, waar hij al sinds zijn jeugd speelt, verruilen voor Bayern München.

Bayern diende afgelopen weekend een tweede bod, ter waarde van tachtig miljoen euro plus bonussen, in bij Spurs. Dat bod werd resoluut afgewezen door de Noord-Londenaren, die volgens The Telegraph ver willen gaan om Kane te behouden. De Engelsman kan een kleine 470.000 euro per week verdienen, als hij besluit te blijven.

Omgerekend komt dat neer op een jaarsalaris van bijna 25 miljoen euro. Dergelijke salarissen worden in Europa bijna niet betaald. Het Engelse medium schrijft dat Kane waarschijnlijk niet zwicht voor geld. Spurs zal de 84-voudig international van Engeland moeten overtuigen met een goed verhaal, waarom de club kans maakt op successen.

Kane wacht nog altijd op zijn eerste prijs als voetballer. Om die reden ziet hij een stap naar Bayern wel zitten. Naar verluidt heeft trainer Thomas Tuchel al direct contact gehad met Kane.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!