Rensch stelt fans gerust: 'Ben nog niet klaar bij Ajax en wil nog veel laten zien'

Rensch sluit zomervertrek uit: 'Ik ben nog niet klaar bij Ajax'

17 mei 2023 om 17:26

Devyne Rensch gaat ervan uit dat hij deze zomer nog niet uit Amsterdam vertrekt. Ondanks de vermeende interesse van Arsenal FC en Liverpool FC lijkt de rechtsback van Ajax voorlopig in de hoofdstad te blijven.

Rensch laat zijn loyaliteit aan Ajax doorschemeren in een interview met ELF Voetbal. "Ik heb absoluut ambities en toekomstdoelen, maar deze wil ik liever voor mezelf houden. Ik lig nog tot medio 2025 vast bij Ajax. Ik ben nog niet klaar hier en wil hier nog veel laten zien", geeft de rechtsback van de huidige nummer drie van Nederland aan. Ajax zelf staat open voor een contractverlenging van Rensch, maar moet Liverpool en Arsenal afschudden in de strijd om zijn handtekening.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

De twintigjarige Rensch speelt nu bijna drie jaar voor de hoofdmacht van Ajax en groeide dit seizoen uit tot de vaste rechtsback, een positie waar Rensch wel over te spreken is. "Pas bij de senioren bij Ajax werd ik rechtsback. Ik heb me een eigen stijl aangeleerd. Ik bezat altijd al de drang naar voren en ben blij dat ik die kansen bij Ajax mag pakken. Vermoeiend? Absoluut. Na haast iedere wedstrijd zit ik stuk", besluit de multifunctionele verdediger.