'Drie Premier League-clubs denken aan Slot'

The Times: drie Premier League-clubs denken aan 'young, progressive' Slot

12 april 2023 om 14:19
Laatste update: 12 april 2023 om 14:33

Arne Slot staat er zéér goed op in de Premier League. Niet alleen Tottenham Hotspur, maar ook West Ham United en Crystal Palace zijn gecharmeerd van de succesvolle Feyenoord-trainer. Dat meldt kwaliteitskrant The Times.

Slot valt in Engeland op door zijn 'progressive style of play', waarmee hij Feyenoord op de drempel van de eerste landstitel sinds 2017 heeft gebracht. Ook staan de Rotterdammers in de kwartfinale van de Europa League, nadat vorig seizoen de Conference League-finale al werd bereikt.

Het zorgt ervoor dat Tottenham Hotspur, Crystal Palace en West Ham United hun oog hebben laten vallen op Slot. Spurs ontsloeg Antonio Conte, Palace deed hetzelfde met Patrick Vieira en bij degradatiekandidaat West Ham ligt het hoofd van David Moyes op het hakblok. Eerder werd Slot ook gelinkt aan Brighton & Hove Albion en Leeds United.

Feyenoord kan vragen wat het wil voor Slot. De trainer heeft weliswaar een vertrekclausule in zijn contract staan, maar die gaat pas vanaf 2024 in. Volgens De Telegraaf zouden de Rotterdammers inzetten op een transfersom van vijftien tot twintig miljoen euro, mocht Slot na dit seizoen onhoudbaar worden.