Feyenoord ruikt kampioensmiljoenen: 'Blanco cheque Slot'

Feyenoord kan miljoenen al ruiken: 'Ik zou Slot een blanco cheque geven'

9 april 2023 om 22:20

Feyenoord moet alles op alles zetten om Arne Slot in Rotterdam te houden. Dat stelt Kenneth Perez. De analist van ESPN is lyrisch over de trainer, die op het punt staat Feyenoord kampioen te maken.

Feyenoord heeft nog vier zeges nodig, maar Perez loopt alvast voor de polonaise uit. "Als Feyenoord kampioen wordt, dan is de grote vraag wat ze met al die miljoenen gaan doen. Ga je Slot een gigantisch, on-Nederlands contract aanbieden of investeer je meer in spelers?"

Perez geeft zelf antwoord: "Deze trainer heeft natuurlijk het verschil gemaakt bij Feyenoord. Ik zou Slot een blanco cheque geven. Vier miljoen (jaarsalaris, red.) is denk ik te weinig in vergelijking met wat ze in de Premier League betalen."

Karim El Ahmadi stelt dat 'absolute topclubs' voor Slot zullen komen als Feyenoord ook verder komt in Europa. Eén club die al is langskomen in het geruchtencircuit, is Tottenham Hotspur. Perez: "Als beleidsbepaler zou ik eerder tien à vijftien miljoen euro uitgeven aan Slot dan aan twee, drie of vier spelers. Als ik Slot was, zou ik wel naar Tottenham gaan."