Tegenstander looft Feyenoord: 'Zij hebben op iedere positie een geweldige speler'

'Feyenoord straalt kracht en vertrouwen uit, maar we kennen ook hun zwakke punten'

8 maart 2023 om 19:09

Igor Jovicevic denkt niet dat zijn elftal kansloos is tegen Feyenoord. De coach van Shakhtar Donetsk prijst de formatie van Arne Slot, maar heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg de Rotterdammers een moeilijke avond kan bezorgen.

De selectie van Shakhtar is niet compleet voor het duel met Feyenoord. "Zelfs als iedereen aanwezig zou zijn, was dit een moeilijke wedstrijd geworden", zegt Jovicevic op de persconferentie. Feyenoord heeft op iedere positie een geweldige speler. Ze zijn ambitieus en stralen kracht en vertrouwen uit. Maar ik geloof niet in het individu, maar in het team."

"We kennen ook hun zwakke punten. Zij zijn favoriet, maar als iedereen zijn niveau haalt, wordt het ook een moeilijke wedstrijd voor Feyenoord", gaat de coach verder. Jovicevic vertelt ook nog over de oorlog in Oekraïne. "We hebben dat geaccepteerd. Omgaan met zulke situaties wordt niemand aangeleerd. Dit kan je alleen door het te beleven. Wij weten dat de soldaten meekijken met ons en zetten dat om in motivatie om ze trots te maken. We spelen voor hen, van de eerste seconde tot het laatste fluitsignaal."