'Barcelona lijkt een stapje dichter bij hereniging met Messi'

'Gerucht uit Spanje: Barcelona lijkt een stapje dichter bij hereniging met Messi'

22 februari 2023 om 16:39
Laatste update: 22 februari 2023 om 17:03

Een terugkeer van Lionel Messi bij FC Barcelona is niet uitgesloten. Dat meldt journalist Gerard Romero. Messi zou contact hebben met president Joan Laporta en trainer Xavi, terwijl Sergio Busquets en Jordi Alba bereid zijn om een salarisoffer te brengen.

Messi leek zijn contract te gaan verlengen bij Paris-Saint Germain, maar inmiddels is dat niet meer zo zeker. Bij Barcelona heeft men een terugkeer nooit uitgesloten. Romero ziet dat de Catalaanse club nu weer een stapje dichter bij een reünie is gekomen. In zijn liveshow stelt de journalist dat Messi in contact staat met de leiding van Barça, maar dat er nog niets zeker is.

Eerder deze week was de wereldkampioen al weer even in Barcelona te vinden, waar hij oud-teamgenoten Busquets en Alba weer zag. De twee Catalaanse routiniers zouden bereid zijn om salaris in te leveren en zo te helpen om de terugkeer van Messi mogelijk te maken.

In Parijs ligt Messi nog tot komende zomer vast. In zijn verbintenis staat wel een optie om nog een jaar te verlengen. In de zomer van 2021 verliet Messi Barcelona na 21 jaar. Het lukte de club niet om zijn aflopende verbintenis te verlengen. De Argentijn ging daardoor transfervrij naar PSG.