Klopp:

Klopp geeft reactie na CL-afgang: 'Men denkt dat het al gespeeld is'

21 februari 2023 om 23:46
Laatste update: 21 februari 2023 om 23:58

Jürgen Klopp geeft zich nog niet gewonnen na de 2-5 afstraffing in de Champions League. De manager van Liverpool bereidt zich nu eerst voor op de komende Premier League-wedstrijden, om daarna een strijdplan te maken voor de return.

Liverpool ging dinsdag ongekend onderuit en daardoor moet er een wonder gebeuren wil het dit nog goedmaken. "De start was intens en we kwamen 2-0 voor. Los van de goals was de eerste helft goed. Daarna werden we hogerop het veld wat passiever en joegen we ze niet meer op. Doe je dat niet, dan word je gestraft. De tweede helft mag niet gebeuren, maar het gevoel in de rust was goed."

"Bij de eerste goal moesten we beter verdedigen, de tweede kan gebeuren. We dachten dat we weer konden scoren, maar kregen ineens de 2-3 tegen, al weet ik niet of er voor de vrije trap een overtreding gemaakt werd. Je zag dat dat een klap was voor ons, want Real Madrid speelde plots de wedstrijd die het vanaf de eerste minuut wilde spelen."

"Het is een gigantische klap, maar een nederlaag is pas een nederlaag als je er niet van leert. De eerste helft was op twee momenten na fantastisch. We zullen ervan leren en weer voor gaan. Er staan belangrijke wedstrijden op het programma in de Premier League en dan gaan we naar Madrid. We gaan gewoon naar Spanje om de wedstrijd proberen te winnen. Mensen denken dat het al gespeeld is."