'Rijnmond komt met nieuws Trauner: mogelijk einde seizoen voor de Oostenrijker'

'Rijnmond komt met nieuws Trauner: mogelijk einde seizoen voor de Oostenrijker'

6 januari 2023 om 18:08

Het ziet er niet best uit voor Feyenoorder Gernot Trauner. In eerste instantie leek het erop dat de Oostenrijker een aantal maanden niet meer inzetbaar was, maar journalist Dennis van Eersel vertelt anders.

"Er wordt nu op gehint dat hij de laatste wedstrijden van het seizoen beschikbaar is, als het meezit", vertelt Van Eersel in het programma FC Rijnmond. "Als het tegenzit dan kan het betekenen dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. Hij is een van de belangrijkste Feyenoorders die we nu in het elftal hebben, dus laten we hopen dat het meezit." Naast Trauner is ook basiskracht Quinten Timber voor langere tijd uitgeschakeld.

Het is niet bekend wat Trauner precies voor blessure heeft, volgens de privacywetgeving zou daar niet alles over gezegd mogen worden. Alleen wordt er nu wel meer gespeculeerd over de ernst. "Een knieblessure met deze lange revalidatieperiode, dan denk je natuurlijk al snel aan een kruisbandblessure." Feyenoord heeft zelf nog geen schatting gegeven waarop ze denken dat Trauner weer inzetbaar zal zijn. De club hervat zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht.