'Volgende toptransfer lonkt voor Bacca: Spaanse grootmacht wil Milan-aanvaller'

'Volgende toptransfer lonkt voor Bacca: Spaanse grootmacht wil Milan-aanvaller'

03-03-2016 10:52
8

Carlos Bacca heeft binnen korte tijd naam voor zichzelf gemaakt in de voetballerij. De Colombiaanse aanvaller overtuigde niet alleen bij Sevilla, maar ook bij zijn nieuwe club AC Milan. En mogelijk wordt er nog een club aan het rijtje toegevoegd. Een hele grote zelfs: Real Madrid.

Real grijpt dit seizoen hoogstwaarschijnlijk naast de titel. Daarom is coach Zinedine Zidane volop op zoek naar versterking voor volgend seizoen. Volgens Javier Bolaños kwam de Fransman bij zijn zoektocht uit bij Bacca. Dat stelde de Colombiaanse journalist bij Radio Blu. Op dit moment staan Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo in de aanval van De Koninklijke.

"In zijn contract heeft Bacca een gelimiteerde afkoopsom. Real kan Bacca dus simpel losweken bij AC Milan", stelt Bolaños. "Bacca heeft ook de juiste mentaliteit om bij Real Madrid te spelen." Sinds afgelopen zomer komt de aanvaller uit voor AC Milan. Daar speelde hij zich niet enkel in de kijker van Real Madrid. Ook Bayern München volgt hem naar verluidt. Door het verleden van Bacca bij Sevilla is hij voor Real overigens geen onbekende.