'Met El Shaarawy had het seizoen beter kunnen verlopen voor Seedorf'
Voormalig Milan-speler Massano hoopt spits te zien op WK in Brazilië

'Met El Shaarawy had het seizoen beter kunnen verlopen voor Seedorf'

15-04-2014 15:52

AC Milan leek geen uitzicht te hebben op Europees voetbal, maar onder nieuwbakken trainer Clarence Seedorf zijn die kansen ineens toegenomen. Volgens voormalig Milan-speler Daniele Massaro had het seizoen meer glans kunnen krijgen als Stephan El Shaarawy vaker inzetbaar was geweest.

"Het is beter om iemand als Stephan in je team te hebben", laat Massaro weten via de officiële kanalen van de club. El Shaarawy kampt al geruimte tijd met een voetblessure en kwam sinds december vorig jaar niet meer in actie. "Misschien hadden zijn goals en prestaties het seizoen beter kunnen laten verlopen. We mogen hopen dat hij snel terugkeert en misschien zien we hem nog op het WK. Hij is te lang uit de roulatie."

Voor AC Milan staan er nog vijf cruciale wedstrijden op het programma in de race om Europees voetbal. De afstand tot een plaats die rechtgeeft op 'Europa' bedraagt drie punten. "Tot voor kort dacht niemand dat we zouden spelen om een ticket voor de Europa League, maar nu die kans er is moeten we er voor gaan. Het is belangrijk voor ons dat we volgend seizoen in 'Europa' spelen."

AC Milan heeft in de resterende wedstrijden een niet al te eenvoudig programma. Naast wedstrijden tegen Livorno, Atalanta en Sassuolo staan er ook duels gepland met AS Roma (uit) en Internazionale (thuis).