Schöne zet Ajax op één: Mijn persoontje komt op de tweede plaats'
"Het is natuurlijk een grote club en je moet nooit nooit zeggen"

Schöne zet Ajax op één: "Mijn persoontje komt op de tweede plaats'

15-04-2014 14:32
1

Lasse Schöne laat zich niet afleiden door alle transfergeruchten rondom zijn persoon. De Deense middenvelder van Ajax wil eerst het seizoen goed afsluiten, alvorens hij over zijn toekomst na gaat denken.

De Deen is bezig aan een sterk seizoen en dat levert Schöne belangstelling vanuit het buitenland op. Schöne, die bij Ajax een contract tot de zomer van 2015 heeft, werd eerder al in verband gebracht met AC Milan, dinsdag werd ook de naam van het Turkse Besiktas in één adem genoemd met de middenvelder. Alle interesse ten spijt; Schöne heeft zijn zinnen eerst gezet op het winnen van de landstitel en de beker met Ajax.

"Ik heb er niet echt over nagedacht", zegt Schöne in de Deense media over de belangstelling uit het buitenland. "Ik wil dit seizoen goed afmaken met Ajax, mijn eigen persoontje komt op de tweede plaats. We moeten ons allereerst concentreren op het winnen van de twee titels waar we om spelen. Daarna kijken we naar andere zaken."

"Ik heb het nog niet eens gelezen", zegt Schöne over de mogelijke interesse van Besiktas, dat twee scouts naar het duel tussen Ajax en ADO Den Haag stuurde. "Het is natuurlijk een grote club en je moet nooit nooit zeggen, maar het is niet iets waar ik over nadenk. Als je een goed figuur slaat dan zullen er altijd geruchten zijn."