Dit vind ik mooi van Twente, maar ik wil geen misbruik van de situatie maken
Brama: "Als keeper kan zoiets misschien nog net"

"Dit vind ik mooi van Twente, maar ik wil geen misbruik van de situatie maken"

15-04-2014 08:38

Wout Brama waardeert het gebaar dat FC Twente richting hem heeft gemaakt. De pas net herstelde middenvelder mag zelf bepalen met hoeveel seizoenen hij zijn aflopende contract verlengt.

"Ik weet dat ik in een luxepositie zit en dat vind ik mooi van FC Twente", zegt Brama in De Volkskrant. "Ik wil ook geen misbruik van de situatie maken. Maar voor vijftien jaar bijtekenen? Dan kom ik op de leeftijd van Sander (Boschker, red.) uit. Als keeper kan zoiets misschien nog net."

De 27-jarige voetballer lonkte eerder nadrukkelijk naar een transfer. "Zonder die blessure had ik vorig jaar al de stap naar een andere club kunnen maken. En nog steeds ga ik alleen weg naar een betere competitie. Maar ik ga deze club niet zomaar verlaten", benadrukt Brama, die al sinds 1999 voor FC Twente speelt.

"Sander en ik keken laatst naar een teamfoto van drie jaar geleden. Er was bijna niemand meer van over. Ik vind het jammer, dat het zo gaat. De binding is minder als spelers zo snel vertrekken, de relatie met je teamgenoten ook. Ik ken deze club nu heel goed, dat vind ik fijn", aldus de rechtspoot.