ADO-verdediger gaat watertanden bij gedachte aan verstieren titelfeest
Beugelsdijk verkneukelt zich: "Alles aan doen om de boel te verpesten"

ADO-verdediger gaat watertanden bij gedachte aan verstieren titelfeest

11-04-2014 11:45
4

ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk sluit zich volledig aan bij collega Vito Wormgoor en trainer Henk Fraser. De Zuid-Hollanders zijn al negen wedstrijden ongeslagen en willen die serie doorzetten tijdens het titelduel van Ajax. Beugelsdijk zint op het verstieren van het kampioensfeestje van de Amsterdammers.

"Het scenario kan haast niet mooier", zegt Beugelsdijk tegen Voetbal International. "Zij hebben hun feestje al helemaal voorbereid, maar wij gaan er alles aan doen om de boel te verpesten. Het zou fantastisch zijn als dat lukt. Dan kunnen ze de champagne in de koelkast laten staan."

Sinds het afscheid van Maurice Steijn en de overname door Fraser verloor ADO niet meer. "Het vertrouwen bij ons is heel erg groot en de sfeer in de spelersgroep is uitstekend", zegt Beugelsdijk, die niet meer denkt aan degradatie. "Ik maak me daar geen enkele zorgen meer over. Wij hebben 37 punten en RKC heeft er dertig. Je kunt mij niet wijs maken dat die ploeg haar laatste drie duels allemaal gaat winnen. Het zit wel goed."

Beugelsdijk sluit zich met zijn woorden over de wedstrijd tegen Ajax aan bij Wormgoor en Fraser. Een duel met de Amsterdammers is voor ADO altijd beladen, maar een titel uitstellen of verpesten is het summum.