KKD-sensatie onthult zijn doel: 'Eredivisie zou de beste stap zijn voor mij'

KKD-sensatie onthult zijn doel: 'Eredivisie zou de beste stap zijn voor mij'

26 april - 16:45 Laatste update: 16:52
20

Levi Smans zal volgend seizoen zeer waarschijnlijk niet meer voor VVV-Venlo spelen. De 21-jarige aanvallende middenvelder geniet van concrete interesse uit binnen- en buitenland. Smans ziet een stap aankomende zomer zelf ook wel zitten.

Smans is dit seizoen één van de absolute uitblinkers in de Keuken Kampioen Divisie. De jonge middenvelder ontpopte zich dit seizoen tot basisspeler bij VVV-Venlo en is inmiddels een vaste kracht in het elftal van trainer Rick Kruys. In 32 competitieduels wist hij acht keer te scoren. Ook gaf hij vijf assists. VoetbalPrimeur meldde eerder deze maand dat SC Heerenveen zijn vizier heeft gericht op de smaakmaker van VVV.

Wedden

Meer odds

Smans keerde vier jaar geleden terug bij de Limburgers, nadat hij zijn middelbare school had afgerond. De spelmaker ziet zichzelf het liefst in de Eredivisie voetballen volgend seizoen, zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Ik zie wel wat er deze zomer gaat gebeuren. Dat proces komt nu pas op gang. Ik heb natuurlijk de ambitie om een stap te maken. Er zijn clubs met interesse, uit de Eredivisie en het buitenland. Ik sluit niets uit, maar ik denk wel dat de Eredivisie de beste stap voor me zou zijn."