TOTO presenteert de Vroege Uitbetaling: geen zorgen om tegenstander-comebacks!

TOTO presenteert de Vroege Uitbetaling: geen zorgen om tegenstander-comebacks!

7 mei - 11:30

ADVERTORIAL - Deze week staan de returns van de Europese toptoernooien weer op het menu. Voor deze heerlijke wedstrijden staat TOTO klaar met een nieuwe functionaliteit voor alle spelers: de Vroege Uitbetaling! In dit artikel lees je hoe de Vroege Uitbetaling precies werkt en waar je het kan inzetten.

Zo werkt de Vroege Uitbetaling

De Vroege Uitbetaling zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken om een comeback van de tegenstander! Wanneer je op een ploeg inzet, handelt TOTO je weddenschap al af wanneer een voorsprong van twee doelpunten wordt gepakt. Komt de ploeg van jouw keuze met bijvoorbeeld 2-0, 3-1 of 4-2 voor te staan? Dan hoef je niet langer te wachten en is je weddenschap winnend!

Bij enkele weddenschappen wordt de Vroege Uitbetaling direct doorgezet wanneer de voorsprong van twee doelpunten is gepakt. Is winst van je team deel van een combi-weddenschap of een Bet Builder? Dan wordt dat deel van de weddenschap als winnend aangevinkt. De Vroege Uitbetaling staat klaar voor meerdere wedstrijden in deze volgepakte Europese voetbalweek. Je kan deze functionaliteit voor de volgende wedstrijden inzetten:

- Alle resterende wedstrijden in de Champions League
- Alle resterende wedstrijden in de Europa League
- Alle resterende wedstrijden in de Conference League
- Manchester United - Arsenal op zondag

Klik hier om mee te doen aan de Vroege Uitbetaling!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.