Geen warm welkom voor Neres in Napels: ex-Ajacied slachtoffer gewapende overval

1 september om 10:36
Laatste update: 1 september om 15:47

Na Napoli - Parma (2-1) is kersverse aanwinst David Neres slachtoffer geworden van een gewapende overval. De aanvaller bleef ongedeerd, maar zijn auto kwam er minder goed vanaf...

Na de wedstrijd van zijn nieuwe ploeg is de ex-Ajacied overvallen door twee gewapende mannen op een motor. De overvallers sloegen ook de autoruit van de Braziliaan in, die zelf niet gewond raakte. De buitenspeler is die avond ook weer veilig thuisgekomen.

Neres kwam zaterdagavond pas voor de tweede keer binnen de lijnen voor de Napolitanen. De nieuwe ploeg van Neres legde Parma in eigen huis over de knie door  twee treffers in blessuretijd. De 1-1 werd gemaakt door andere nieuwkomer én debutant Romelu Lukaku. In minuut 96 (!) gaf Neres de assist op het winnende doelpunt.

Na afloop van het duel nam de buitenspeler niet de tijd voor de Italiaanse fans. Op Instagram maakt de vriendin van Neres, Kira Winona, namens haar vriend excuses. Ze legt uit dat ze zijn overvallen en dat Neres een pistool tegen zijn hoofd aan kreeg.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)