'Real Madrid doet verzoek aan Mendes: Ronaldo-overleg op hoogste niveau'

4 juli 2018 om 20:48

Real Madrid heeft Jorge Mendes verzocht donderdag te verschijnen op kantoor in het Estadio Santiago Bernabéu. Onderwerp van gesprek: Cristiano Ronaldo.

Real Madrid dreigt Ronaldo kwijt te raken aan Juventus, dat bereid is ver te gaan voor de komst van de Portugese superster. Het leidt volgens Marca tot lichte paniek bij de Champions League-winnaar. Mendes is door president Florentino Perez en diens collega's verzocht om donderdag acte de présence te geven in Madrid.

Op het hoofdkwartier van Real moet Mendes tekst en uitleg geven over het megabod van Juventus en de mogelijkheid dat Ronaldo vertrekt. Het Spaanse El Chiringuito meldt dat Ronaldo mogelijk al voor zijn vakantie wordt gekeurd door Juve.

In de tussentijd weigert de kampioen van Italië te reageren op de geruchten. "Geen commentaar", antwoordt technisch directeur Beppe Marotta op de vraag of Ronaldo naar Juventus komt. In Turijn ligt naar verluidt een contract tot medio 2022 klaar. Ronaldo kan dertig miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Lees ook: Marca pakt uit: Ronaldo inderdaad op weg naar Juve, akkoord over salaris