Perez voert tweestrijd over Noa Lang

Perez voert Lang-tweestrijd: 'Hoe ver mag dat gaan van zijn club?'

Vandaag om 12:35

Kenneth Perez denkt met gemengde gevoelens aan Noa Lang. De Deense analist is blij om te zien dat de PSV-aanvaller weer schittert op de velden, maar stoort zich tegelijkertijd ook aan zijn nevenactiviteiten buiten het veld. 

Lang bracht vorige week zijn nieuwe nummer uit, genaamd 'Damage'. Daar heeft de vleugelspeler, die scoorde tegen Paris Saint-Germain en PEC Zwolle, op z'n zachtst gezegd geen geheim van gemaakt. "Ik ben totaal niet geïnteresseerd in de zanger Noa Lang, wel in de voetballer", begint Perez bij het ESPN-programma Dit was het Weekend. 

De oud-middenvelder is blij om te zien dat Lang, die deel uitmaakt van de voorselectie van Oranje, terug is. "Ik denk dat hij heel diep heeft gezeten. Het lijkt erop dat hij er nu wel uit is. Al die onzin na het juichen, hoeft voor mij niet. Het is een beetje ouderwetse bluf. Ik ben zo blij om te zien dat hij na die openhartige interviews er toch bovenop is gekomen."

Feit is wel dat Lang met zijn optredens na doelpunten de aandacht naar zich toe trekt, constateert Perez. "Het is heel erg ik, ik, ik. Het is en blijft een teamsport. Hij doet aan promotie voor zijn nevenactiviteiten. Hoe ver mag dat gaan van zijn club?", vraagt de Deense analist zich hardop af.