AZ plotseling in diep dal, Clasie vol ergernis

'Het is ongelooflijk, dit mag never nooit gebeuren. Wat moet ik er nog van zeggen?

Vandaag om 10:40

Jordy Clasie is radeloos na de nieuwe misstap van AZ. In het thuisduel met Go Ahead Eagles wisten de Alkmaarders opnieuw niet aan het langste eind te trekken, tot ergernis van de captain.

AZ verspeelde zondagavond in eigen huis een comfortabele voorsprong tegen Go Ahead (2-2). "We begonnen dit seizoen goed, maar als je ziet wat we de afgelopen weken aan het doen zijn, dan kun je daar geen positief punt uithalen", draait Clasie er niet omheen bij ESPN.

"Het is ongelofelijk. We zitten natuurlijk al niet in een al te beste fase, maar als je dan met 2-0 voor staat... Wat moet je ervan zeggen? Dit mag je gewoon never nooit weggeven. Het interesseert me niet hoe we spelen, maar de punten waren vandaag heel belangrijk voor ons."

De manier waarop AZ het weggeeft, maakt Clasie radeloos. "Uit een standaardsituatie, heel makkelijk. We kijken zo vaak beelden en alsnog gebeurt het. Wat moet je er nog van zeggen? Het is gewoon niet goed genoeg op dit moment en iedereen moet beseffen dat we een stapje extra moeten gaan doen."