Timber valt uit en lijkt vraagteken voor Feyenoord - Ajax

Timber lijkt vraagteken voor Klassieker: 'Je ziet dat hij pijn heeft, heel zuur'

Vandaag om 14:34

Quinten Timber viel zondagmiddag in de slotfase van FC Utrecht - Feyenoord uit met een enkelblessure en lijkt een vraagteken voor de Klassieker van aanstaande woensdag. Mario Been hoopt op positief nieuws, terwijl ESPN-collega Danny Koevermans pessimistischer is.

Timber raakte geblesseerd aan zijn enkel, ging met een van pijn vertrokken gezicht naar het gras en werd enkele minuten later gewisseld. Het is een behoorlijke smet op de 0-2 zege van Feyenoord in Utrecht, zeker met oog op de aanstaande Klassieker tegen Ajax (woensdag 18.00 uur).

"Echt een smet", reageert Koevermans. "Ik zei al: zet er een spuit in, want woensdag komt al heel snel. Het is afwachten hoe Timber herstelt..." Been wil geen moord en brand schreeuwen. "Hij liep gewoon van het veld, dus misschien valt het allemaal wel mee. Laten we het hopen."

"Je ziet dat hij wel echt pijn heeft", vervolgt Koevermans. "Als hij woensdag niet kan spelen, is dat heel zuur voor Feyenoord. Poh, echt heel zuur." Been stelt vervolgens dat Feyenoord en Timber nog drie dagen hebben. "Hopelijk weet de medische staf hem op te kalefateren, want Timber wordt steeds beter en vormt een uitstekend, uitgebalanceerd middenveld met Hwang en Milambo."