Van Bommel ziet opvallend tafereel bij PSV

Van Bommel ziet opvallend tafereel bij PSV: 'Dit is toch apart, kan toch niet?'

Vandaag om 11:35

Mark van Bommel heeft zich verbaasd over een moment rondom de 2-0 die PSV zaterdag maakte tegen PEC Zwolle. Voorafgaand aan de treffer van Noa Lang gingen de 'goallichten' al aan in het Philips Stadion. Van Bommel vindt dat dat 'niet kan'.

Bij elk doelpunt dat PSV maakt in het Philips Stadion, gaan er speciale lichten aan in het stadion van de Eindhovenaren. Per abuis gebeurde dat tegen PEC tijdens de wedstrijd, een halve minuut voordat PSV uiteindelijk zou gaan scoren. Van Bommel deelt zijn mening over dat moment bij Goedemorgen Eredivisie. "Dat kan niet. Ik vind het echt ongelofelijk dat niemand van PEC daar iets van zegt."

"Als keeper zou ik naar de scheidsrechter gaan en zeggen: vriend, ik heb die bal niet gezien: zo veel flitsen. Als een lichtmast uitvalt, wordt de wedstrijd ook gestopt. Kijk: dit is toch afleidend", vervolgt Van Bommel, terwijl de beelden van het moment getoond worden. "Dit zijn geen normale omstandigheden. Ik zou als aanvoerder allang bij de scheidsrechter zijn geweest. Dit is toch apart? Dit kan toch niet?"

Bekijk de beelden van de 2-0 van PSV hieronder