Van Seumeren onthult: dit miljoenenbedrag heeft hij in FC Utrecht gestopt

Van Seumeren doet onthulling bij FC Utrecht: 'Zal rond de vijftig miljoen liggen'

Vandaag om 11:17

Frans van Seumeren schat dat hij in de afgelopen jaren in totaal vijftig miljoen euro in FC Utrecht heeft gepompt. De eigenaar van de club uit de Domstad heeft daar geen spijt van.

Aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie vraagt Hans Kraay junior Van Seumeren op de man af hoeveel geld hij in FC Utrecht heeft gestopt. "Ik heb het niet geteld en dat ga ik niet doen ook, maar het zal rond de vijftig miljoen liggen", is de eigenaar van de club uit de Domstad eerlijk.

"Maar goed, een club is ook geld waard. Als de club doorgaat op de manier waarop wij nu bezig zijn, dan kan het best zo zijn dat Utrecht op een gegeven moment weer aardig wat geld waard wordt", zegt Van Seumeren. "Dat zeg ik niet om de club te verkopen, maar ik wil ermee zeggen dat het geen weggegooid geld is."

Utrecht is bijzonder goed begonnen aan het seizoen. De formatie van trainer Ron Jans staat nu tweede in de Eredivisie, na zeven overwinningen en één gelijkspel na acht duels. Zondagmiddag treedt Utrecht in eigen huis aan tegen Feyenoord.