Priske verheugd door Paixão -nieuws bij Feyenoord

Priske looft 'geweldige jongen' bij Feyenoord: 'Dit is perfect voor ons allebei'

Vandaag om 19:21

Brian Priske is in zijn nopjes met de contractverlenging van Igor Paixão bij Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers prijst de Braziliaanse aanvaller en noemt hem 'één van de bepalendste spelers dit seizoen'.

Vrijdag maakte Feyenoord wereldkundig dat Paixão heeft verlengd. De buitenspeler ligt nu tot medio 2029 vast in De Kuip. In gesprek met de clubkanalen krijgt Priske de vraag hoe blij hij daarmee is. "Heel erg blij. Hij is een geweldige jongen, met een goede persoonlijkheid. Hier op 1908 is hij altijd blij: hij lacht altijd, maar doet ook zijn stinkende best. Voor mij is hij één van de bepalendste spelers dit seizoen. Hij heeft het heel goed gedaan voor ons en heeft zijn niveau erg hoog gehouden. Igor heeft een paar goede wedstrijden gespeeld en een paar goede goals gemaakt."

"Hij is een echte teamspeler, in alle opzichten", gaat Priske verder. "Ik ben dus heel blij dat we hem langer hier hebben kunnen houden en onze waardering hebben kunnen tonen voor al het werk dat hij heeft geleverd. Hopelijk kunnen we Igor blijven ontwikkelen, hij is namelijk nog jong. Hij kan nog steeds stappen maken om een echte topspeler te worden. Ik denk dat dit perfect is voor zowel Igor als voor Feyenoord. Ik ben dus heel dankbaar."